Тренінг “Школа молодого хіміка” в межах конференції

Шановні колеги!

З приємністю повідомляємо, що 26-27 червня 2017 року, в межах Міжнародної наукової конференції “Хімічна технологія та інженерія”, буде проведено тренінг “Школа молодого хіміка”.

Мета: перейняти досвід і знання професіоналів-науковців.
Дата проведення: 26-27 червня 2017 року
Місце проведення: Національний університет «Львівська політехніка», в межах Міжнародної науково-практичної конференції «Хімічна технологія та інженерія».

Формат: відкриті лекції, тренінги, дискусії, воркшопи відомих фахівців у галузі хімічної технології та інженерії за різними напрямками для аспірантів, докторантів, молодих вчених, студентів, що займаються науковою роботою.

“Школа молодого хіміка” запрошує до участі аспірантів, докторантів, студентів, що займаються науковою роботою, молодих вчених і всіх бажаючих перейняти досвід і знання професіоналів-науковців.

Робочі мови: англійська, українська.

Орієнтовний список тематик запланованих лекцій (буде оновлюватись):
1. Гетерогенний каталіз
2. Гомогенний каталіз
3. Комп’ютерне моделювання у хімічній інженерії
4. Органічний синтез

Реєстрація учасників: попередня реєстрація для участі обов’язкова. Будь ласка, використовуйте Реєстраційну форму або контактуйте з нами через е-мейл.

Вартість: участь для учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Хімічна технологія та інженерія» безкоштовна. Для сторонніх учасників вартість участі складатиме 200 грн.