Спонсори та партнери: SEEN HOLDING Sp. z o.o.

Шановні колеги!

Дозвольте представити нашого наступного спонсора та партнера – SEEN HOLDING Sp. z o.o.

SEEN HOLDING Sp. z o.o.
Сєнніцька 29, 04-394, Варшава, Польща
seen@seen.pl
www.seen.pl

SEEN Holding Group була створена в 2007 році з кількох інженерних компаній, які вже були на ринку більше 60 років. Ідея прийшла від співпраці головного акціонера і директора компанії, Рафала Ліпінського і фінансового інвестора від Carlo Tassara Group, відомого в Польщі як засновника банку Alior. Їх мета полягала в тому, щоб створити визначальну групу, здатну обробляти складні інвестиції в секторах водопостачання, каналізації та міських стічних вод і промислових, технологічних та санітарно-технічного обладнання.

Seen Technologie sp. z o.o.

Компанія комплексно виконує природоохоронні об’єкти. Протягом більше двадцяти років Seen Technologie є активною на внутрішньому ринку, а також за кордоном, що спеціалізується на: технологіях очищення води, технології очищення стічних вод, управління відстоєм для муніципалітетів, електростанції і промислових підприємств.

Instal Warszawa S.A.

Компанія є однією з найстаріших компаній, що спеціалізуються на будівництві та інсталляціях в Польщі. Компанія заключає різні контракти в Польщі і за кордоном вже більше 60 років. Компанія виконує складні реалізації, такі як: управління водними та стічними водами, утилізація відходів, промислові об’єкти, технології басейнів, кондиціонування і вентиляція, нагрівання та охолодження, технологічні установки.

BPBK

BPBK є конструкторським бюро з більш, ніж 60-річною традицією, розширюючим сферу послуг Холдингу для залучення інвестиційного проекту з охорони навколишнього середовища в самому широкому сенсі цього слова. Бюро може похвалитися численними посиланнями дизайну, серед яких: очисні споруди, водопостачання і каналізація, технології промислового водопостачання.

Seen Holding є першою польською технологічною компанією, що має:

  • Досвід роботи – більше 60 років на ринку,
  • Посилання – близько 1500 реалізацій,
  • Інженерний персонал – понад 50 інженерів,
  • Проектне бюро – команда з 40 дизайнерів та інженерів-технологів,
  • Капітал – частка капіталу в розмірі понад 50 млн PLN

Намір компанії SEEN Holding – організувати свої взаємодоповнюючі підприємства, з тим щоб вони могли виконувати весь інвестиційний процес, від вибору технологій шляхом розробки необхідної документації до виконання об’єктів, продуктивного їх запуску та експлуатації. Компанія приділяє особливу увагу підбору персоналу, які визначають успіх всієї організації.

У SEEN Holding працюють досвідчені інженери, які протягом своєї кар’єри зробили багато інвестицій, що стосуються будівництва промислових, стічних вод, утилізації відходів та об’єктів громадського призначення (наприклад, освітніх і спортивних центрів, офісних будівель, готелів, лікарень).

Кожна компанія групи складається з R&D відділу для задоволення потреб клієнта, а також з метою постійного розвитку групи в рамках сучасних рішень і технологій.

Основним завданням дослідницької групи є розробка інноваційних технологій, що застосовуються в промисловому будівництві, інженерній екології та великих об’єктів. Багато з науково-дослідних установ нашої компанії отримали позитивний висновок Польського агентства з розвитку підприємництва та Національний центр наукових досліджень і розробок. Деякі з наших проектів отримують додаткове фінансування з Програми інноваційної економіки, завдяки інноваційному характеру пропонованих рішень.