Спонсори та партнери: DrM, Dr. Mueller AG.

Шановні колеги!

Дозвольте представити нашого наступного спонсора та партнера – DrM, Dr. Mueller AG.

DrM, Dr. Mueller AG
Альте Ландштрассе 415
8708 Мейнедорф
Швейцарія
+41 44 921 2121
mailbox@drm.ch
www.drm.ch

Фахівець в області розділення в системі тверда фаза-рідина

Продукти DrM представлені на світовому ринку у різних галузях промисловості:  хімічній, нафтохімічній, фармацевтичній, металургії і харчових виробництвах. Гнучка, активна і потужна мережа продажів і обслуговування у світі надає цінну підтримку нашій клієнтській базі.

Сімейство фільтрів FUNDABAC® включає в себе  серію обладнання, спеціально адаптованого для переробних галузей промисловості, з високим попитом на якість та продуктивність.

FUNDABAC® вологе і сухе розвантаження

Відфільтрована тверда фаза зневоднюється і вивантажується зворотнім потоком газу. Або, як альтернатива, тверду фазу можна повторно суспендувати в іншому розчиннику.

CONTIBAC® безперервне згущення

Цей тип фільтра дозволяє проводити безперервну фільтрацію у потоці. Тверді речовини промивають назад у рідину і виводяться у вигляді суспензії.

STERIBAC® GMP Filter, удосконалена версія FUNDABAC®, яка відповідає високим стандартам виробництва у фармацевтичній і біотехнологічній галузях. Поверхня корпусу та конструкція внутрішніх елементів дозволяють ефективно очищати всі деталі, що контактують з продуктом.

Наша основна компетенція:

  • фільтрація та фільтрація великих обсягів
  • промивання таблеток та спреїв
  • сушіння таблеток
  • очищення фільтра на місці
  • застосування ноу-хау