Заява Оргкомітету щодо проведення конференції у 2023 році

Шановні колеги!

Незважаючи на війну в Україні, Організаційний комітет розпочинає підготовку до 4-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Chemical Technology and Engineering» («Хімічна технологія та інженерія»), що відбудеться 26-29 червня 2023 року.

Ми не можемо зараз передбачити формат та умови проведення нашого наукового заходу, проте впевнені, що російська варварська агресія не зможе стати на заваді спілкуванню науковців у вільному світі. На резервний випадок – ми маємо досвід проведення конференції у дистанційному онлайн форматі за допомогою програмного забезпечення ZOOM.

Одразу повинні відмітити, що з огляду на численні злочини російських окупаційних військ (https://bit.ly/3xG7jo2), підтримку війни в Україні російськими науковцями (https://bit.ly/3wyLeaC) та допомогу білорусі російському вторгненню на територію України – автори та співавтори з росії та білорусі не допускаються до участі у конференції. Українські науковці закликали росіян сказати категоричне «ні» цій жахливій війні, проте звернення (https://bit.ly/3uoRMpp, https://bit.ly/3Dbll1Q) були проігноровані.

Також ми анонсуємо безкоштовну дистанційну участь для науковців з інституцій Сходу України, що розміщені на територіях, постраждалих від російської агресії.

Щодо програми конференції – традиційно виступлять видатні світові науковці із пленарними презентаціями, що охоплюватимуть різні напрямки та галузі хімії, хімічної технології та інженерії – очікуйте перші анонси вже незабаром!

Окрім пленарних сесій, у програмі конференції працюватимуть секції:

  • Комп`ютерне моделювання в хімічній технології та інженерії
  • Розвиток, енерго- та ресурсозбереження в хімічній та харчовій технологіях
  • Інноваційні та нанотехнології в хімічній та харчовій промисловостях
  • Оптимізація біохімічних процесів та біоінженерія
  • Зелена хімія
  • Альтернативні та нетрадиційні джерела енергії
  • Екологія і сталий розвиток. Охорона навколишнього середовища

Також буде проведено тренінги для молодих вчених – нашу традиційну “Школу молодого хіміка”.

Контрольні дати реєстрації учасників та прийому матеріалів для доповідей наступні:

  • Подання реєстраційних заявок та тез доповідей – 31 березня 2023 року
  • Повідомлення про прийом або відхилення поданих тез доповідей – 14 квітня 2023 року
  • Оплата реєстраційного внеску зареєстрованими учасниками – 28 квітня 2023 року

Реєстраційний внесок учасників становитиме відповідно:

Учасники з України600 грн
Молоді вчені (віком до 35 років), аспіранти400 грн
Іноземні учасники90 євро
Іноземні молоді вчені (віком до 35 років), аспіранти60 євро
Рекламний виступ для підприємств з України1200 грн
Рекламний виступ для іноземних підприємств180 євро

Реєстраційний внесок включає оплату за участь у конференції, розміщення тез доповідей у матеріалах конференції та розширеної версії тез у колективній монографії (за побажанням), доступ до всіх конференційних заходів та матеріалів, загально-організаційні витрати, сертифікат учасника (лише за особисту участь, у PDF форматі).

Матеріали конференції будуть опубліковані онлайн у PDF-форматі. Збірник тез доповідей матиме ISSN-номер, кожна стаття буде опублікована онлайн та матиме DOI.

Також за результатами конференції учасникам буде запропоновано подати розширені версії тез доповідей для публікації колективної монографії.

Зважаючи на те, що передбачити формат проведення конференції наразі неможливо – опублікований вище реєстраційний внесок не включає витрати на кава-брейки, товариські вечері та банкет.

Про всі зміни Оргкомітет буде інформувати Вас за допомогою інформаційних повідомлень на веб-сайті конференції (http://cte.org.ua), Facebook сторінці (https://www.facebook.com/cte.org.ua) та Telegram каналі (t.me/cte_conference).

Ми віримо у перемогу та визволення України від російських загарбників та сподіваємось невдовзі побачити Вас на нашій конференції!

З повагою,

Організаційний комітет