Спонсори та партнери: ТОВ «Інтерсед Україна»

Шановні колеги!

Дозвольте познайомити вас із нашими спонсорами та партнерами. Розпочати ми хочемо із компанії ТОВ «Інтерсед Україна».

ТОВ «Інтерсед Україна»
02091, Україна, м. Київ, Харківське шоссе, 152, оф. 433
Тел.: +38 (044) 585-32-10
Е-mail: cad@intersed.kiev.ua
www.intersed.kiev.ua

З 1998 року «Інтерсед Україна» поставляє найпередовіші комплексні рішення по автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва для підприємств України.
«Інтерсед Україна» є авторизованим реселлером Dassault Systèmes SOLIDWORKS Corp. на території України.
Більш п’ятисот науково-дослідних, промислових, енергетичних, інжинірингових підприємств різної форми власності, масштабу і сфери діяльності є нашими клієнтами і партнерами. Сертифіковані співробітники з багаторічним досвідом впровадження, налаштування та підтримки продуктів SOLIDWORKS допомагають підприємствам та компаніям використовувати найсучасніші технології.
«Інтерсед Україна» допомагає впровадити програмне забезпечення SOLIDWORKS в навчальних закладах, що дозволяє студентам отримати знання та практичні навички для роботи в середовищі SOLIDWORKS. Унікальні навчальні програми та можливість отримання сертифікації студентів вже використовують більш 50 вищих навчальних закладів в Україні.
За всіма питаннями придбання та впровадження програмного забезпечення на основі SOLIDWORKS та партнерських програм, звертайтеся до «Інтерсед Україна».