Спонсори та партнери: ТзОВ «Бентелер Дібтріб’юшн Україна»

Шановні колеги!

Дозвольте представити нашого наступного спонсора та партнера – ТзОВ «Бентелер Дібтріб’юшн Україна».

ТзОВ «Бентелер Дібтріб’юшн Україна»
79035, Україна, Львів, вул. Зелена 131,
Тел. +38 032 242 08 69
E-mail: office@benteler.com.ua
www.benteler.com.ua

BENTELER Distribution це компанія, що займається постачанням стальних труб та інших виробів зі сталі найвищої якості. Зі своєю світовою дистрибуційною та логістичною мережею, компанія є одним з провідних дистриб’юторів на міжнародному ринку. Додатково до повного спектру вуглецевих стальних та корозійностійких труб, ми пропонуємо нашим клієнтам всебічний та доповнюючий сервіс. Цей спектр варіюється від технічного сервісу та логістичної концепції до глобальних проектів та спеціального сервісу, що пропонується глобальним клієнтам.

Наші клієнти, працюючи в різних сегментах ринку і з широким спектром вимог до матеріалів, вимагають передвиробничий контроль послуг та продукції BENTELER Distribution. Ми бачимо себе сервісним постачальником: Наша мета – це зміцнення Вашої конкурентоздатності з високою якістю продукції та послуг.

Завдяки розподіленню та організації продажів BENTELER Distribution обслуговує практично всі сегменти ринку та підтримує тісну співпрацю між філіалами. Це дає змогу полегшити спілкування з виробниками стальних труб по всьому світу, а також ділитися знаннями в рамках групи BENTELER. Це дозволяє нам розвивати всебічне розуміння Ваших вимог та впроваджувати останні технічні розробки на ранній стадії.