Спонсори та партнери: ТОВ Науково-Виробниче Підприємство «Техноваги»

Шановні колеги!

Дозвольте представити нашого наступного спонсора та партнера – ТОВ Науково-Виробниче Підприємство «Техноваги».

79066, м.Львів, вул. Надійна, буд.3
032-245-19-19
office@waga.com.ua
www.waga.com.ua

Науково-Виробниче Підприємство “Техноваги” – єдине  в Україні, що є розробником та виробником ваг у діапазоні від лабораторних до вагонних.

Засноване у 2002 році, у  2011 р. побудувало власний сучасний новий завод у Львові, чим збільшило виробничі площі до 7000 кв.м, що дозволяє застосувати сучасні виробничі технології, значно наростити виробничу потужність. Маючи штат  висококваліфікованих інженерів, конструкторів, програмістів (який становить четверту частину від усього колективу) підприємство забезпечує поєднання високої якості продукції та оптимальних цін. Наші спеціалісти здійснюють монтажні та пусконалагоджувальні роботи по всій Україні, а сервісні центри, що розміщені у всіх регіонах України, забезпечують гарантійне та післягарантійне обслуговування ваг виготовлених чи проданих НВП „Техноваги”. Усі комплектуючі та запасні частини є в наявності  на нашому складі у Львові, тому проведення ремонтних робіт проводиться у максимально короткі терміни.

Ваговимірювальне та дозуюче обладнання виробництва «Техноваги» експортується у Польщу, Литву, Латвію, Словаччину, Румунію, Молдову, Казахстан, Грузію, Білорусь та ін.

Підприємство має усі необхідні сертифікати на продукцію (в т.ч. і вибухонебезпечного виконання) та ліцензії на виконання будівельних і монтажних робіт, отримало Cертифікат відповідності системи управління якістю вимогам ДСТУ ISO 9001:2015.

Серійно випускається та продається наступне обладнання:

  • Автомобільні та вагонні ваги статичного та динамічного зважування.
  • Дозатори, пакувальні автомати для насіння, кави, порошків, фасувальні машини та інші.
  • Ваги платформні, низькопрофільні, палетні, рейкові, з рольгангами, ваги – рокла, ваги-візок, конвеєрні, лабораторні та ін.
  • Калібрувальні гирі.
  • Контрольно-сортувальні машини (чеквеєри).

Підприємство поставляє не тільки локальні вагові системи чи технологічне  обладнання, але й об’єднує технологічні модулі у комплекси та технологічні лінії, розробляє системи обліку сировини та готової продукції, використовуючи ліцензійне програмне забезпечення системи SCADA “TRAСE MODЕ” та власне програмне забезпечення.

НВП «Техноваги» є ексклюзивним представником фірми “Radwag” (польського виробника ваговимірювального обладнання) в Україні.